مقاله ساختارهای دولت و حسابداری در شهرهای بزرگ که توسط قدیرحبیب فتحآبادی و مصطفی مرادزاده زرگر و زیرنظر دکتر شورورزی برای درس حسابداری دولتی ترجمه شده است را به صورت فایل Word همراه با فایل زبان اصلی مقاله از لینک زیر میتوانید دانلود کنید.
اکثر شهرهای ایالات متحده با روشهای شهردار ـ شورا و یا شورا ـ مدیر دولت با حرکتی تدریجی به سمت شهرهای شورا ـ مدیر اداره میشوند. مدلسازی نظری نشان میدهد که روش شورا ـ مدیر کارآمدتر است چون مدیر شهر انگیزههای بیشتری برای افزایش عملکرد مالی و حسابداری نسبت به شهردار به عنوان مدیر اجرایی دارد. به هر حال، دو عامل بسیار مهم برای مقایسه شهرداریها مطرح شده است. از اواسط دهه 1980، قوانین دولت مرکزی و محلی سختتر شد. ضمناً شرایط اقتصادی به طور چشمگیری بهبود یافت. از این رو دو عامل مذکور برای ارزیابی شرایط مالی و حسابداری در شهرهای کلان مناسبتر بودند.
هدف این مقاله بررسی اهمیت ساختار دولت در زمینه میزان افشای حسابداری و شرایط اقتصادی براساس نمونههایی از شهرهای بزرگ از اوایل دهه 1980 و اواسط دهه 1990 میباشد. یافتهها این نظریه که شهرهای مدیر شهری در واقع بیش از شهرهای شهردار ـ شورا براساس ابعاد مهم بررسی شده در آزمونهای تک متغیری و چند متغیری عمل مینماید، را تأیید میکنند. شهرداریهای بزرگ از 1983 تا 1996 براساس متغیرهای مهم مالی و حسابداری تغییر نموده و پیشرفت کردهاند. شهرهای شورا ـ مدیر برای افشای موارد حسابداری در هر دو دوره زمانی برتر از شهرهای شهردار ـ شورا هستند. شرایط اقتصادی شهرهای شورا ـ مدیر در 1983 بسیار عالی بود، اما اسناد مربوط به سال 1996 نابسامان بودند.
فهرست مطالب ساختارهای دولت و حسابداری در شهرهای بزرگ :
- چکیده
- مقدمه
- پیشینه
- ساختار دولت در شهرداریها
- تجزیه و تحلیل مالی و حسابداری شهرداری ـ 1975 تا 1996
- بررسی مقالات
- توسعه مدل
- فرضیه ساختار دولتی
- فرضیه دوره زمانی
- نمونه
- نتایج
- مقایسه تغییر ساختاری 1983 در مقابل 1996
- مقایسه تغییر ساختاری 1983 تا 1996 ـ شهردار ـ شورا و مدیر شهر
- تجزیه و تحلیل چند متغیری ـ میزان افشاء
- تجزیه و تحلیل چند متغیری ـ وضعیت مالی
- نتیجهگیری
- محدودیتها
- پیشنهاداتی برای تحقیقات بعدی
نام فایل: ساختارهای دولت و حسابداری در شهرهای بزرگ
دانلود فایل: لینک مستقیم
پسورد: www.noandishaan.com