جزوه نقش PLC در اتوماسیون صنعتی که در 97 صفحه به صورت PDF تهیه شده است را از لینک داده شده میتوانید دانلود نمایید. متأسفانه نویسنده جزوه نامشخص است.
امروزه در بین کشورهاي صنعتی، رقابت فشرده و شدیدي در ارائه راهکارهایی براي کنترل بهتر فرآیندهاي تولید، وجود دارد که مدیران و مسئولان صنایع در این کشورها را بر آن داشته است تا تجهیزاتی مورد استفاده قرار دهند که سرعت و دقت عمل بالایی داشته باشند. بیشتر این تجهیزات شامل سیستمهاي استوار بر کنترلرهاي قابل برنامهریزي (Programmable Logic Controller) هستند. در بعضی موارد که لازم باشد میتوان PLC ها را با هم شبکه کرده و با یک کامپیوتر مرکزي مدیریت نمود تا بتوان کار کنترل سیستمهاي بسیار پیچیده را نیز با سرعت و دقت بسیار بالا و بدون نقص انجام داد.
در سیستمهای اتوماسیون وظیفه اصلی کنترل بر عهده PLC است که با گرفتن اطلاعات از طریق ترمینالهاي ورودي، وضعیت ماشین را حس کرده و نسبت به آن پاسخ مناسبی براي ماشین فراهم میکند. امکان تعریف مدهاي مختلف براي ترمینالهاي ورودي/خروجی یک PLC ، این امکان را فراهم کرده تا بتوان PLC را مستقیما به المانهاي دیگر وصل کرد. علاوه بر این PLC شامل یک واحد پردازشگر مرکزی (CPU) نیز هست، که برنامه کنترلی مورد نظر را اجرا میکند. این کنترلر آنقدر قدرتمند است که میتواند هزارها I/O را در مدهاي مختلف آنالوگ یا دیجیتال و همچنین هزارها تایمر/ کانتر را کنترل نماید.
فهرست مطالب جزوه PLC در اتوماسیون صنعتی :
- مقدمه
- مفهوم کنترلرهاي قابل برنامهریزي
- زمان پاسخگویی Scan Time
- قطعات ورودي
- قطعات خروجی
- نقش کنترلرهای قابل برنامهریزی PLC در اتوماسیون صنعتی
- مقایسه تابلوهای کنترل معمولی با تابلوهای کنترلی مبتنی بر PLC
- سخت افزار PLC
- اصول و نحوه طراحی یک سیستم کنترلی با استفاده از یک LVDT
- رزولور
- مگنتواستریکتیو
- مگنتو رزیستیو
- سینکرو
- سنسورها
- یک نمونه سنسور موقعیت زاویهای مطلق
مجموعه آموزش PLC به صورت تصویری و به زبان فارسی که به مدت 13 ساعت تهیه شده است را همراه با نرمافزار و فایل پروژههای تمرینی از لینک زیر میتوانید تهیه نمایید: