در حال حاضر و با توجه به شرایط استراتژیک و ژئواستراتژیک کشورهای درحال توسعه بالاخص خاورمیانه سوی سکان حرکت سیطره جهانی به سمتی متمایل شده تا تفکرات و نگرش تصمیم گیران و تئوریسین ها و مهم تر ازهمه برنامه ریزان منطقه ای و شهرسازان بیش از تنازعات نظامی و سیاسی، به ارتباط و تعامل دو سویه ی مردم و دولت ها ؛ به عنوان کم زیان ترین ریسک و عاملی در جهت توسعه کشورها معطوف شود. نا گفته پیداست که پس از شکست و عدم موفقیت نظام تک قطبی و جایگزینی نظام چند منظومه ای در قرن بیستم – جنگ نظامی، سیاست چماق و رویارویی مستقیم جای خود را به جنگ سرد و منازعات فرهنگی بخشیده است.
از آنجا که ارتباط میان مردم و فرهنگ های ملل مختلف و در دتایل کوچک تر (مقیاس کشوری) مردم شهر و روستا – تاثیری شگرف در کاهش منازعات و ایجاد گسل های طبقاتی و تضاد و سپس تعارض سیاسی – اجتماعی و نظامی دارد شایسته است به گردش گری و مقام بستر ساز آن (شهرساز) توجه و نگاه اندیشمندانه و اصلاح گرانه ای شود.
فرستنده و نویسنده: امید یوسفی
نام فایل: تغییر نگرش تئوریسن ها و شهرسازان به منظور بهبود صنعت گردشگری ودستیابی به صلح جهانی
مشاهده کامل مطلب: لینک به تالار گفتگو
بسیار وزین علی و پر محتوا بود.
ذهن خلاق محتاج بسترسازی و کسب اختیارات است که به امید ایزد تحقق خواهرد یافت.
با تشکر از تحلیل و تخصیص ارتباط بین توریسم و تئوری و صلح باید متذکر شوم که از مقدمات این گونه نتیجه گیریها رواج فرهنگ می باشد .از ملزومات به هدف رسیدن تئوری نظریه پردازان عزم ملی و اجرایی کردن بند «ح» ماده ۱۱۴ قانون برنامه چهارم مبنی بر ارتقای جایگاه بخش خصوصی و افزایش رقابت پذیری در صنعت گردشگری ازطریق اصلاح قوانین و مقررات و ارائه تسهیلات لازم،و لزوم حمایت همه جانبه وبانکها از موسسات غیر دولتی و تهیه سازو کار مرتبط با این گونه تخصص هااست متخصصان هم بایید به زعم خود در این مداخله نمایند.ولی باتوجه نظام بانکی حاکم بر ایران فراهم آوردن چنین شرایطی کاملا بعید است.پس می بایست موضوع مقاله را به ضرورت تغییر سیستم بانکی ….. تغییر دهید.
درست است که صنعت گردشگری سومین پدیده اقتصادی پویا و در حال توسعه پس از صنایع نفت و خودرو به شمار می رودولی سازمان توسعه و همکاری جهانی، این صنعت را پس از بانکداری، دومین بخش خدمات در تجارت بین المللی معرفی کرده و براساس آمار و ارقام انتشار یافته از سوی سازمان جهانی تجارت، میزان سرمایه گذاری در بخش گردشگری در سال ۲۰۱۰ به بیش از ۱۴۰۰ میلیارد دلار یعنی رقمی معادل ۱۰.۶ درصد کل سرمایه گذاری بین المللی خواهد رسید.
با کم تامل در می یابییم که ابتدا باید نظارت برسیستم بانکی را بهبود بخشیم.