در این مقاله که توسط سیدمحمد ظهوریان پردل برای مجموعه نواندیشان ارسال شده است با بیان استدلالی به نحوه ساخت ماشین زمان یا در واقع سفر در زمان می پردازد.
اغلب مردم اصطلاح خط بین المللی زمان (IDL) را شنیده اند: خطی نامنظم که بر حسب قرارداد از اقیانوس آرام و بیشتر در امتداد نصف النهار 180 درجه رسم شده است. خط زمان جایی است که روز تغییر می کند. مسافران پس از عبور از این خط از غرب به شرق یک روز به عقب بر می گردند. و به عکس از شرق به غرب یک روز از دست می دهند یا به جلو می روند.
موقعیت خط زمان به دلخواه انتخاب شده است و تا حدی خمیده است چنان که از شرق سیبری را در بر می گیرد، سپس دوباره به غرب ختم می شوند تا از این سرزمین عبور نکند.
عملکرد ماشین زمان
حالا فرض کنید هواپیمایی پر سرعت در مدت شش ساعت دنیا را روی خط استوا دور بزند. در سفر از غرب به شرق در مدت 24 ساعت، چهار بار از خط زمان عبور خواهد کرد و در نهایت چهار روز به عقب بر می گردد! مثلا اگر سفر خود را در 18 فروردین اغاز کند، سر انجام در 14 فروردین به زمین خواهد نشست. در ادامه سفر، مسافران در زمان به گذشته سفر می کنند و در نهایت می توانند رویداد تاریخی را ببنند. اگر برعکس یعنی از شرق به غرب سفر کنند به اینده می روند و می توانند اینده را ببینند.
چگونه می توان ماشین زمان بسازیم ؟؟؟ آیا این استدلال مشکل دارد؟
ارسال کننده: سیدمحمد ظهوریان پردل