یک پروژه به صورت فایل پی دی اف ۶۲ صفحه ای به حجم ۱۱٫۸ مگابایت تهیه شده و ارسال شده توسط مصطفی شکوری مقدم زیر نظر مهندس پور محمد عبداللهی در دانشگاه آزاد اهر.
پروژه شامل سه بخش زیر است:
بررسی رفتار ساختمانهای بتن آرمه تقویت شده به کمک بادبند فلزی
بررسی و مقایسه چند شیوه مقاومسازی ساختمانهای بتنی کوتاه مرتبه در برابر زلزله
بهسازی لرزه ای یک ساختمان هفت طبقه بتن مسلح موجود به کمک بادبندهای فولادی هم محور .
– چند نکته را در مورد بهسازی سازههای بتن آرمه با استفاده از مهاربندی فولادی
۱- ژاکت فولادی برای ستونها و تیرها، میبایست به ستون و تیر بتن آرمه موجود پیوستگی لازم را داشته باشد (انسجام مقطع بتن آرمه با ژاکت فولادی)
۲- در محل تقاطع تیر و ستون بخصوص برای ستونهای میانی که از چهار طرف تیرهای تراز طبقه به آن منتهی شده است، نحوه انتقال نیروی میبایست به گونهای صورت گیرد که تمرکز تنش در مقطع بتن آرمه (تیر یا ستون) ایجاد نگردد.
۳- انسجام ژاکت فولادی با مقطع بتن آرمه را میتوان با استفاده از تعبیه بولت یا کاشت میلگرد در مقطع بتنی یا رول بولت نمودن ژاکت فولادی به مقطع بتنی تامین نمود.
۴- ژاکت فولادی در طول کل المانی که آنرا احاطه کرده است (تیر یا ستون) میبایست با استفاده از همان ابزار انتقال نیرو (بولتها) بتواند نیروی محاسبه شده نهائی خود را به مقطع بتن آرمه منتقل نماید.
۵- محل اتصال مهاربندی فولادی به کنج تیر و ستون، حساسترین نقطهای است که میبایست مورد توجه ویژه قرار گرفته و مسیر انتقال نیرو از المانهای ترکیبی بتن آرمه و ژاکت فولادی به مهاربند و همچنین از مهاربند به این المانها به نحو مطلوبی بدون ایجاد تمرکز تنش در مقاطع بتن آرمه تامین گردد.
۶- به علت ضعف مقاطع بتن آرمه در برش، کنترل تنشهای برشی در همین مسیر انتقال نیرو بسیار حائز اهمیت است.
۷- تنشهای اتکائی بین نواحی فشاری ژاکت فولادی در ناحیه اتصال تیر به ستون با مقطع بتن آرمه میبایست کنترل گردد.
۸- در نهایت انتقال نیروها به فونداسیون سازه میبایست به نحو مناسبی با رعایت تمامی مطالب فوقالذکر انجام شده و کفایت فونداسیون نیز میبایست برای نیروهای وارده در سطح عملکرد مورد نظر کنترل گردد!
نام فایل: بررسی رفتار ساختمانهای بتن آرمه تقویت شده به کمک بادبند فلزی
دانلود فایل: لینک مستقیم
پسورد: www.noandishaan.com