پروژه درسی خواص و کاربرد پلیمرهای طبیعی

بازدید: 2879 بازدید
خواص و کاربرد پلیمرهای طبیعی

پروژه درسی خواص و کاربرد پلیمرهای طبیعی توسط مهدی غلامی و زیرنظر دکتر اردشیر سعیدی در سال 97-96 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران تهیه شده است که فایل PDF آن را در 36 صفحه از لینک زیر می توانید دانلود نمایید.

درباره پروژه درسی خواص و کاربرد پلیمرهای طبیعی :

این پروژه به صورت تایپ شده به بررسی خواص پلیمرهای موجود در طبیعت مانند نشاسته ، اسید نوکلئیک ، سلولز می پردازند.

پلیمرها از لحاظ ساختار سه گروه اند:

1- پلیمرهای سنتزی یا مصنوعی :

پلیمر های سنتزی یا مصنوعی پلیمر هایی هستند که بشر از طریق مکانیسم های متداول پلیمریزاسیون تهیه می کند که می تواند پلیمرهایی با بیس آلی یا بیس معدنی را دارا باشند.بیشتر پلیمر ها بیس آلی دارند مثل انواع لاستیک های NBR, SBR, EPDM, BR و پلاستیک ها مثل پلی استایرن، پلی آمید و انواع رزین ها مثل فنول فرمالدهید.

2- پلیمرهای نیمه سنتزی :

این پلیمرها دارای بیس آلی هستند ولی بشر بیس آلی آن را تغییر داده است (نه تغییر اساسی) به طور مثال الیاف پنبه یا نشاسته. تشاسته پلیمر آبدوست است اما آبدوستی آن محدود است برای اینکه آن را بالا ببرند از یک سری مونومر های آبدوست آکریلیکی مثل سدیم آکریلات را روی ساختار نشاسته گرافت می کنند و میزان جذب آب را بالا میبرند و این یک پلیمرنیمه سنتزی است که تعداد آنها محدود است.

3- پلیمرهای طبیعی :

پلیمر هایی با منشا طبیعی، پلیمر هایی هستند که در طبیعت یافت می شوند. مثل الیاف ها، پروتئین ها،پلی ساکارید ها، لیپید ها و یا لاستیک طبیعی که از طریق استصار شیره درختی به نام اوآ تولید می کنند. خود انسان یک پلیمر زنده است از مو تا خون و ساختار رگ ها و ستون ققرات و … ساختار پلیمری دارند. نوکلوئیک اسید DNA و RNA هم پلیمرهای طبیعی هستند که وزن مولکولی DNA در حدود میلیون است. به صورت کلی سه نوع مونومر شامل بازهای حلقوی و اسید فسفریک و قند پنج کربنه است.

نام فایل:پروژه درسی خواص و کاربرد پلیمرهای طبیعی

دانلود فایل: لینک مستقیم

پسورد: www.noandishaan.com

منبع: نواندیشان

ادامه مطلب