پروژه کارآموزی ترانس های توزیع خشک در ۳۴ صفحه به صورت PDF تهیه شده است که از لینک داده شده می توانید این پروژه کاراموزی را دانلود نمایید.
فهرست مطالب پروژه کارآموزی ترانس های توزیع خشک :
- مقدمه
- تکنولوژی
- ویژگی های ترانسفورماتور خشک
- نخستین تجربه نصب ترانسفورماتور خشک
- هسته ترانس خشک
- سیم پیچ
- کلاس بندی ترانس از نظر عایق و قیمت
- تراز و شدت صوت
- ترانسفورماتور های توزیع و علل نیاز به افزایش بازده آن ها
- ملاحضات اساسی
- تجهیزات جدید برای ترانسفورماتور خشک
- اندازه گیریهای تخلیه جزئی
- حفاظت فوق گرما
- توابع انتقالی
- نتایج
- منابع
مقدمه
در ژوئیه ١٩٩٩، شرکت ABB، یک ترانسفورماتور فشاری قوی خشک به نام “Dryformer” ساخته است که نیازی به روغن جهت خنک شدن بار به عنوان دی الکتریک ندارد. در این ترانسفورماتور به جای استفاده از هادی های مسی با عایق کاغذ از کابل پلیمری خشک با هادی سیلندری استفاده می شود. تکنولوژی کابل استفاده شده در این ترانسفورماتور قبلا در ساخت یک ژنراتور فشار قوی به نام “power former” در شرکت ABB به کار گرفته شده است.
نخستین نمونه از این ترانسفورماتور اکنون در نیروگاه هیدروالکترولیک “Lott fors” واقع در مرکز سوئد نصب شده که انتظار می رود به دلیل نیاز روزافزون صنعت به ترانسفورماتورهایی که از ایمنی بیشتری برخوردار باشند و با محیط زیست نیز سازگاری بیشتری داشته باشند، با استقبال فراوانی روبرو گردد. طراحی و ساخت این ترانسفورماتور از بهار سال ۱۹۹۶ در شرکت ABB شروع شد. در این پروژه از همکاری چند شرکت خدماتی برق از جمله Birka Kraft و Stora Enso نیز برخوردار بوده است.
مجموعه آموزشی آشنایی با تجهیزاتی برق صنعتی در ۲۰ بخش و بیش از ۲۲ ساعت فیلم آموزشی را در قالب دو عدد DVD-9 از لینک زیر می توانید تهیه نمایید.