بررسی انجام تست غیر مخرب درمخازن کامپوزیتی

بازدید: 2821 بازدید
تست غیر مخرب درمخازن کامپوزیتی

مخازن CNG براساس نوع مواد به‌کار رفته در آنها به چهار دسته عمده تقسیم می‌شوند:
۱٫ مخازن تمام فلزی
۲٫ مخازن فلزی که در قسمت استوانه‌ای مخزن با مواد کامپوزیت پوشش داده شده‌اند
۳٫ مخازن فلزی با پوشش کامپوزیت
۴٫ مخازن پلاستیکی که پوشش کامپوزیتی دارند.

در وسایل نقلیه حساس به وزن بالا، از مخازن نوع سوم و چهارم استفاده می‌شود. در این نوع از مخازن، مواد به‌کار رفته در بوش سیلندر، به نحوی طراحی شده است تا بتواند از نشت گاز جلوگیری کند. در بدنه آنها نیز برای تحمل فشارهای وارده، از مواد کامپوزیتی استفاده شده است.
برای ایجاد استحکام در مخزن کامپوزیت، می‌توان از فیبر ـ کربن، فایبرگلاس یا ترکیب این دو و یک رزین اپوکسی به‌عنوان اتصال‌دهنده، استفاده کرد. مخازن سوخت کامپوزیتی به علت وزن پایین، مقاومت در برابر خوردگی و مقاومت در برابر خستگی، بسیار مطلوب هستند، اما عموماً مقاومت کمتری در برابر خرابی ناشی از تصادم یا ضربه دارند. در نتیجه، طول عمر کم یک مخزن کامپوزیتث از جنس فیبر ـ کربن، عاملی مهم است که باعث عدم استقبال از وسایل نقلیه دارای این نوع مخازن می‌شود.
در این مقاله، به بررسی دو روش مهم انجام آزمایش کنترل کیفیت عملکرد مخازن کامپوزیتی پرداخته‌ایم که در حال حاضر در کشورهای صنعتی کاربرد چشمگیری دارند.

کاربرد گاز طبیعی به‌عنوان سوخت جایگزین در کشور ما، امروزه گسترش و توسعه چندانی نیافته است. از دلایل عمده عدم موفقیت در توسعه فرهنگ استفاده از سوخت‌های پاک و به‌طور خاص گاز طبیعی، می‌توان به دلایل زیر اشاره کرد:
۱٫ زمان طولانی و هزینه بالای نصب مخازن در خودروها

نام فایل: بررسی انجام تست غیر مخرب درمخازن کامپوزیتی

مشاهده کامل مطلب: لینک به تالار گفتگو

پسورد: www.noandishaan.com

منبع: نواندیشان

ادامه مطلب