آموزش تصویری منابع تغذيه اضطراری (UPS)

پرداخت امن توسط کارت‌های عضو شتاب
باشگاه مشتریان کسب امتیاز با هر خرید
تضمین کیفیت و پایین ترین قیمت
پشتیبانی 24 ساعته، 7 روز هفته

در دوره آموزشی منابع تغذیه اضطراری (UPS) بعد از معرفی انواع UPS ها و خطاهای UPS با دیزل ژنراتور و باتری‌ها، به آموزش نیازسنجی و اولویت‌بندی مصارف و انتخاب محل مناسب استقرار و در سرویس قرار دادن منابع پرداخته می‌شود.

شماره مجوز ارشاد: 057504-02679-8

منابع تغذیه اضطراری

باتری‌ها را می‌توان تنها تجهیزات عملی دانست که امروزه برای ذخیره انرژی الکتریکی به کار برده می‌شوند. یکی از مهمترین موارد استفاده آن‌ها، ذخیره انرژی الکتریکی برای UPSها و اینورترها به منظور ایجاد منابع تغذيه اضطراری بدون وقفه در هنگام قطع برق یا اشکال در شبکه توزیع است. از معمول‌ترین انواع باتری‌ که در مجتمع‌های پتروشیمی و در Substation‌ها برای ذخیره انرژی در سیستم‌‌های مبتنی بر UPS و یا در سیستم‌های مبتنی بر دیزل-ژنراتور مورد استفاده قرار می‌گیرند را می‌توان موارد زیر را ذکر کرد:

1.باتری‌های Lead-Acid:

باتری‌‌های اسیدی از قدیمی‌ترین و ارزان‌ترین انواع باتری‌ها بوده و از این رو از مقرون به صرفه‌ترین انواع برای سیستم‌های UPS هستند. به طور معمول زمان شارژ بین 8 تا 16 ساعت طول می‌کشد. .طول عمر آن‌ها در حدود 200 تا 300 بار شارژ و دشارژ است که دماهای پایین می‌تواند این میزان را کاهش دهد. معمولا دمای 20 درجه دمای مناسبی برای کارکرد باتری به حساب می‌آید. باتری‌های اسیدی کم‌ترین دشارژ خودی را در انواع مختلف باتری‌ دارا بوده به گونه‌ای که در یک سال تنها 40 درصد از شارژ آن کاسته می‌شود.

2.باتری‌های نیکل-کادمیوم:

این نوع از باتری‌ها برای کار در شرایط سخت مناسب بوده به گونه‌ای که در مقایسه با سایر انواع باتری‌ها جریان‌های شارژ و دشارژ بیشتری را می‌توانند تحمل کنند. باتری‌های نیکل-کادمیوم شارژ سریع را به شارژ آرام ترجیح داده و به طور کلی برای ماندن طولانی مدت زیر شارژ مناسب نیستند. عمر این باتری‌ها بیشتر از باتری‌های اسیدی بوده و در شرایط مناسب می‌توانند تا 1000 شارژ و دشارژ را تحمل کنند.
در صورتی که باتری به طور مداوم به طور کامل دشارژ و سپس شارژ نشود، ظرفیت آن به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌یابد. باتری‌های نیکل-کادمیوم در دماهای پایین از عملکرد بهتری نسبت به باتری‌های اسیدی برخوردار می‌باشند.

معرفی دوره آموزش منابع تغذیه اضطراری

در این دوره آموزشی بعد از معرفی انواع UPS ها و خطاهای UPS با دیزل ژنراتور و باتری‌ها، به آموزش نیازسنجی و اولویت‌بندی مصارف و انتخاب محل مناسب استقرار و در سرویس قرار دادن منابع تغذیه پرداخته می‌شود.

در این آموزش ابتدا به بررسی انواع ups ها از قبیل Line interactive ups , On-line ups DC ups, Off-line ups , و اجزا و طرز کار آنها پرداخته می‌شود. در ادامه نرم‌افزار به معرفی دیزل ژنراتور پرداخته می‌شود و مواردی از قبیل اجزا و سرویس و نگهداری آن بیان می‌شود. یک دیزل-ژنراتور ازسیستم‌های مختلفی تشکیل شده است که هر یک وظیفه مشخص و تعیین شده‌ای را دارا می‌باشد. این سیستم‌ها عبارتند از سیستم هوارسانی، سوخت‌رسانی، استارت، شارژینگ و غیره. دیزل-ژنراتورها را معمولا در بازه‌های زمانی مشخص و عمدتا بر اساس میزان ساعت کارکرد سیستم مورد بازبینی و سرویس‌های دوره‌ای قرار می‌دهند. مهم‌ترین مراحلی که به طور مستمر در این زمینه باید انجام داد چک کردن مواردی از قبیل آب رادیاتور، روغن، تسمه، فیلتر‌ها، بدنه، باتری و غیره می‌باشد.

در ادامه آموزش انواع باتری‌ها نظیر باتری‌های اسیدی و نیکل کادمیوم بررسی و مقایسه می‌شوند و مواردی از قبیل نگهداری و نکات ایمنی باتری‌ها بیان می‌شود. برای سرویس و نگهداری باتری‌ها می توان مواردی نظیر ولتاژ باتری، غلظت محلول باتری، تست ترمینال‌ها، تست بار، تمیزکاری سطح باتری، دمای باتری را چک و بررسی کرد.

در این مجموعه بعد از معرفی باتری‌ها، نکات مفیدی راجع به نیازسنجی و اولویت‌بندی مصارف، برآورد توان مورد نیاز، انتخاب محل مناسب جهت استقرار، در سرویس قرار دادن منابع تغذیه اضطراری و … موجود می‌باشد. در اندازه‌گیری و تخمین میزان توان مصرفی تجهیزات و تبدیل معیارها به یکدیگر باید موارد و فاکتورهایی را مد نظر قرار داد. ضریب توان بار، crest factor، فاکتور گسترش شبکه از این موارد می‌باشند. برای انتخاب محل مناسب جهت استقرار منابع تغذیه اضطراری باید مواردی را در نظر گرفت. دمای محیط و ارتفاع محل از سطح دریا از این موارد می‌باشد.

لینک خرید پکیج کامل : آموزش تجهیزات برق صنعتی

سرفصل‌های دوره آموزش منابع تغذیه اضطراری

1.مقدمه

– UPS

2. UPSهاي DC

– UPSهاي AC

3. Off-Line UPS

4. Line Interactive UPS

5. On-Line UPS

 6. انواع خطاهاي UPS

– ديزل-ژنراتور

7. آشنايي با اجزاء و ساختمان

8. سرويس و نگهداري

9. عيب‌يابي

– باتري‌ها

10. كليات

11. سرويس و نگهداري

12. نكات ايمني

13. نيازسنجي و اولويت بندي مصارف

14. برآورد توان مورد نياز

15. انتخاب محل مناسب جهت استقرار

16. نحوه در سرويس قرار دادن منابع تغذيه

ادامه مطلب

برای دسترسی به فایلهای دوره باید دوره را خریداری نمایید.
  • 1.مقدمه (رایگان دانلود کنید)
  • پلیر ویندوز (پیشنهادی) (برای دانلود باید دوره را خریداری کنید)
  • پلیر اندروید (برای دانلود باید دوره را خریداری کنید)
  • جلسات 2 تا 9 (برای دانلود باید دوره را خریداری کنید)
  • 10. کلیات باتری‌ها (برای دانلود باید دوره را خریداری کنید)
  • 11. سرویس و نگهداری باتری‌ها (برای دانلود باید دوره را خریداری کنید)
  • 12. نكات ایمنی باتری‌ها (برای دانلود باید دوره را خریداری کنید)
  • 13. نیازسنجی و اولویت‌بندی مصارف (برای دانلود باید دوره را خریداری کنید)
  • 14. برآورد توان مورد نياز (برای دانلود باید دوره را خریداری کنید)
  • 15. انتخاب محل مناسب جهت استقرار (برای دانلود باید دوره را خریداری کنید)
  • 16. نحوه در سرویس قرار دادن منابع تغذیه (برای دانلود باید دوره را خریداری کنید)
  • پیوست (منابع تغذیه) (برای دانلود باید دوره را خریداری کنید)

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه ارسال کنند.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.