در فصل سرما، سوخت و ساز بدن به طور چشمگیری کند می شود، میزان نیاز به خواب افزایش پیدا می کند و میزان انرژی نیز افت می کند. در این مطلب با ادویه های فصل سرما آشنا می شوید.
ادویه های فصل سرما
*هل: خاصیت خلط آور دارد که بدن را گرم نگه می دارد. عوارض آسم، سرماخوردگی و سرفه، برونشیت، گرفتگی
*جوزهندی: دارای خواص متعددی است که به ویژه در فصل سرما برای بدن مفید است. این ادویه درد را التیام می بخشد و التهاب را کاهش می دهد.
*زنجبیل: مصرف روزانه این ادویه در فصل سرما توصیه می شود. درمان طبیعی سرماخوردگی و آنفلوآنزاست. التهاب و درد را نیز کاهش می دهد.
*سیر: این گیاه با عفونت های متعددی مانند آنفلوآنزا، عفونت گوش و گلو مقابله می کند. میزان خلط را کاهش می دهد. گردش خون را بهبود می دهد، برونشیت و سرفه را درمان می کند.
*میخک: این ادویه ، غنی از ماده مغذی حاوی ویتامین C و A، آهن، منگنز ، پتاسیم، کلسیم، فیبر و پروتئین است. خاصیت ضدعفونی، ضداسپاسمی و ضدالتهابی دارد و مسکن نیز محسوب می شود.
*زیره سیاه: منبع غنی آهن است. برای سیستم گوارشی بدن بسیار مفید است. خاصیت ضدعفونی دارد و در درمان سرماخوردگی و رفع علایم آن از جمله سرفه موثر است و خلط را خشک می کند…….
منبع غنی آهن است. برای سیستم گوارشی بدن بسیار مفید است. خاصیت ضدعفونی دارد و در درمان سرماخوردگی و رفع علایم آن از جمله سرفه موثر است و خلط را خشک می کند.
*رازیانه : گیاهی مفید برای فصل سرماست. ضدالتهاب و آنتی اکسیدان است. کاهش دهنده کلسترول است و بدن را گرم نگه می دارد.
*زردچوبه : خاصیت ضدعفونی کننده دارد و از بدن در برابر هر نوع عفونتی محافظت می کند. گردش خون را بهبود می دهد.
*دانه کنجد: خاصیت گرم دارد و در فصل سرما، بدن را گرم نگه می دارد. قدرت سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد تا بتواند با بیماری های فصل سرما مقابله کند.
*فلفل: علاوه بر گرم نگه داشتن بدن در سرما، از دیواره معده در برابر عفونت ها محافظت و مشکلات روده و معده را درمان می کند.
*نعناع: دارای خاصیت ضدعفونی کننده و ضدالتهاب است و به طور موثر گلودرد و عفونت های دیگر را درمان می کند.
*بابونه: منبع عالی برای آرام کردن اعصاب، معده و سیستم گوارشی است. برطرف کننده گلودرد، سرماخوردگی، علایم آنفلوآنزا و… است.
*ریحان: این گیاه غنی از ویتامین A و مواد ضد التهابی است