لودویگ میخائیل میس در سال ۱۸۸۶ میلادی در شهر آخن در آلمانبه دنیا آمد. او بعدها با افزودن نام مادریاش، نام خود را به میس فان در روهه تغییر داد. سیر زندگی میس فان در روهه از شاگرد بنا تا فیلسوف هنری و یکی از پایهگذاران معماری قرن بیستم جالب توجه است. او آرشیتکت و طراح آلمانی یکی از مهمترین پایهگذاران معماری و طراحی قرن بیستم محسوب میشود. بناهای او مکانهایی “خنثی” هستند که به گفته خود او، تنها انسانها به آنها روح میبخشند.
لودویگ میس فان در روهه چهره معماری معاصر را دگرگون کرد. روش کاری و فلسفه هنری او تاثیر بسیار عمیقی در آرشیتکتهای قرن بیستم گذاشته است. نفوذ او در معماری جهان، به ویژه آمریکا انکارناپذیر است. او با استفاده از تکنولوژی مدرن و مصالح موجود، معماری قرن بیستم را بهشکل بنیادی تغییر داد. بناهای او دارای ویژگیهایی منحصر به فرد و نمایانگر بافتی جدید هستند که به بعدی جهانی دسته یافتهاند.
ساختکار بنائی در معماری او اهمیت ویژهای دارد، چنانکه به بناهای او “معماری آناتومی” گفته میشود. ایجاد فضاهای باز و وابسته به یکدیگر که عنوان “فضای روان” به آن داده شده، از خصوصیات معماری اوست. دقت در جزئیات ساختمان و اهمیت در انتخاب مصالح، یکی از ویژگیهای میس فان در روهه بوده و نوآوریهای او در این زمینه تکنیکی تا امروزه مورد استفاده قرار میگیرند.
اوایل دوره زندگی
میس در مغازه ی حکاکی بر روی سنگ و چندین شرکت محلی طراحی داخلی کار می کرد و سپس به برلین رفت و به دفتر طراح داخلی برونو پاول پیوست. او حرفه معماری خود را به عنوان یک کار آموز در کارگاه پیتر بهرنس بین سال های ۱۹۰۸ تا ۱۹۱۲ میلادی شروع کرد، جایی که او در معرض نظریه های رایج معماری و فرهنگ مترقی آلمان قرار گرفت او همچنین در کنار والتر گروپیوس و لو کوربوزیه کار می کرد. او همچنین به عنوان مدیر پروژه های ساختمانی سفارت امپراطوری آلمان در سن پترزبورگ تحت نظر پیتر بهرنس کار می کرد. استعداد او به سرعت شناخته شد و او با توجه به عدم تحصیلات رسمی دانشگاهی شروع به قرارداد بستن به صورت مستقل کرد. او کم گو، مشاوره گر و ار لحاظ جسمانی با ابهت بود. لودویش میس به عنوان قسمتی از یک تبدیل سریع از پسر یک کاسب به یک معمار که با فرهنگ ممتاز برلین کار می کند، نام خانوادگی خود را تغییر داد و نام خانوادگی مادر خود (ون در روهه) را که تاثیرگذار تر بود برگزید. او کار مستقل و حرفه ای خود را با طراحی ساختمان های طبقات مرفه جامعه با سبک سنتی محلی آلمانی شروع کرد. او پهنِ متناسب را، نظم عناصر موزون را و توجه به رابطه سازه های ساخته شده توسط انسان با طبیعت را و ترکیب های ساده ی حجم های مکعبی کارل فریدریش شینکل متعلق به سبک معماری نئو کلاسیک پروسی (Prussian Neo-Classical) در اوایل قرن ۱۹ را، در صورتی که در آن قرن درنظر نگرفتن گلچین بودن و درهم ریختگی سبک معماری کلاسیک به دلیل این که با عصر مدرن نامربوط است رایج بود، را می پسندید.
نام فایل:عنوان مطلب: لودویگ میخائیل میس (میس فان در روهه)
مشاهده کامل مطلب: لینک به تالار گفتگو